Σχετικά με εμάς

Το OPA.gr είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα πολυμέσων, που έχει σχεδιαστεί κυρίως για επιχειρηματική χρήση, και στόχο έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ήχου και εικόνας, με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Ο επιχειρηματίας που χρησιμοποιεί το OPA.gr αποκτά το συγκριτικό πλεονέκτημα να μπορεί, με ιδιαίτερα μικρό ετήσιο κόστος να αναπαράγει τη μουσική μας στην επιχείρηση του, διαλέγοντας κάποιο από τα κανάλια που προσφέρουμε στα συνδρομητικά μας πακέτα.

Η μουσική μας δεν ανήκει στα συνηθισμένα και θα δώσει τον ξεχωριστό τόνο που χρειάζεστε, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο της διάθεσης τόσο των επισκεπτών, όσο και των εργαζομένων.

Και όλα αυτά χωρίς την έως τώρα υποχρεωτική προπληρωμή πολύ μεγάλων ποσών στις Ελληνικές εταιρείες διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων (ΕΔΕΜ, ΕΥΕΔ, ΑΕΠΙ, GEA, AΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ κ.α.), αλλά και στις Κυπριακές αντίστοιχες εταιρείες (PRS, Grammo κ.α.), όπως έως τώρα είχε επικρατήσει.

Με το OPA.gr δεν πληρώνετε ξανά ΕΔΕΜ-ΕΥΕΔ-ΑΕΠΙ, Αυτοδιαχείριση, PRS, Grammo, Ερατώ, Απόλλων, GEA ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων!

Με το OPA.gr δεν πληρώνετε ξανά οποιαδήποτε άλλη εταιρεία διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων!

Ποιά είναι η διαφορά και γιατί δεν πληρώνω εισφορές;

Η διαφορά είναι ότι η μουσική που παίζουμε στο OPA.gr δεν ανήκει στους γνωστούς καλλιτέχνες, που εκπροσωπούνται από τις εισπρακτικές εταιρείες και τους συνεργάτες τους στο εξωτερικό, αλλά σε νέους, προτοεμφανιζόμενους μουσικούς ή καλλιτέχνες που δεν ανήκουν στην επικρατούσα μουσική σκηνή.

Η ποιότητα και η φρεσκάδα τους θα σας καταπλήξουν. Με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος θα έχετε μια ευπρεπή μουσική στο φόντο (background) της επιχείρησής σας, ένα μουσικό “χαλί” που θα υποδέχεται και θα συντροφεύει τους πελάτες σας.

Αν είστε επαγγελματίας και επιθυμείτε να παίξετε μουσική γνωστών καλλιτεχνών δημόσια στην επιχείρησή σας, εμείς δεν θα σε κοροϊδέψουμε. Θα πρέπει να πληρώσετε για αυτή τη μουσική τις χρεώσεις που σας ζητάνε όλοι οι οργανισμοί δικαιωμάτων, διαφορετικά θα καταλήξετε σίγουρα απολογούμενος.

Αν όμως σας αρκεί μια μουσική από ανεξάρτητους δημιουργούς, που φτιάχνουν μουσική με πάθος και θέλουν να επιδείξουν τη δουλειά τους για να κερδίσουν την αγάπη και την αποδοχή, τότε τα συνδρομητικά πακέτα του OPA.gr είναι η ιδανική λύση.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΟΡΑ