Πρόγραμμα συνεργασίας

(Affiliate program)

Εγγραφείτε δωρεάν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας και αρχίστε να κερδίζετε χρήματα για κάθε πώληση των απαραίτητων B2B υπηρεσιών μας σε δικούς σας ενδιαφερόμενους και πελάτες. Οι υπηρεσίες μας πωλούνται ιδιαίτερα εύκολα, γιατί χωρίς αυτές οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι αναγκασμένες να παρανομούν, αφού ελάχιστοι μπορούν να πληρώσουν όλους τους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων.

Εύκολη διαδικασία πώλησης

Εσείς απλά δημιουργήστε ένα λογαριασμό συνεργάτη και κερδίστε χρήματα τόσο online, όσο και εκτός διαδικτύου.

Online

Προσθέστε τον ειδικό κώδικα στο δικτυακό τόπο / Facebook / Twitter / Blog / Email σας. Ο επισκέπτης κάνει κλικ πάνω στο link μας στο δικό σας site / blog ή σε κάποιο email που του στείλατε. Η IP του επισκέπτη καταγράφεται με την επίσκεψη του στο OPA.gr και o επισκέπτης που προέρχεται από εσάς μπορεί να αποφασίσει να αγοράσει την υπηρεσία μας εκείνη τη στιγμή ή αργότερα. Εσείς απλά παρακολουθείστε τα έσοδά σας να αυξάνονται, όπως οι επισκέπτες σας γίνονται πελάτες μας.

Εκτός διαδικτύου

Αφού εγγραφείτε, ζητήστε τον ειδικό εκπτωτικό κωδικό σας μόνο για τους δικούς σας πελάτες εκτός internet. Με τη χρήση του κωδικού, ο πελάτης κλειδώνει στο δικό σας λογαριασμό Συνεργάτη. Δίνετε στον ενδιαφερόμενο τον ειδικό εκπτωτικό κωδικό σας. Ο υποψήφιος πελάτης θα χρησιμοποιήσει τον κωδικό, γιατί έτσι θα γλιτώσει χρήματα κατά την εγγραφή του. Μόλις γίνει η χρήση του εκπτωτικού κωδικού, εσείς θα παίρνετε το ποσοστό σας σε κάθε πώληση, κάθε χρόνο.

Kερδίζετε χρήματα για κάθε πώληση

*Τα ποσοστά σας διατηρούνται κάθε χρόνο, εφόσον οι συνδρομητές συνεχίσουν να είναι μαζί μας, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό το δικό σας χαρτοφυλάκιο, με καθαρά, ετήσια, επαναλαμβανόμενα κέρδη. 

Οι προμήθειες έχουν υπολογιστεί με βάση το Συνδρομητικό πακέτο – 12 Μήνες (για καταστήματα άνω των 50 m²). Όταν συγκεντρώσετε τουλάχιστον 100 ευρώ στο λογαριασμό σας και μια φορά κάθε μήνα, το σύστημα μας αυτόματα θα προχωρήσει στην πληρωμή σας, αφού ελεγχθεί ότι ο λογαριασμός σας διαθέτει όλα τα απαιτούμενα δεδομένα.

Multi-Level-Affiliate

To πρόγραμμα μας υποστηρίζει μέχρι και δυο επίπεδα προμηθειών. Προτείνετε το πρόγραμμα σε ενδιαφερόμενους φίλους και γνωστούς, και κερδίστε και από τις δικές τους πωλήσεις.

Αποφασίζοντας να γίνετε ανεξάρτητος συνεργάτης του OPA.gr μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημα σας με ένα ανταποδοτικό πλάνο αμοιβών τις ώρες που σας εξυπηρετεί εσάς να εργάζεστε.