Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους πελάτες μας και η προστασία τους είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς. Για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί και έχει σχέση με τις υπηρεσίες του OPA.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η φόρμα αυτή είναι ο γρηγορότερος και πιο ασφαλής τρόπος επικοινωνίας.

Η ομάδα υποστήριξης του OPA.gr παρέχει γρήγορη, φιλική βοήθεια μέσω email όλο το εικοσιτετράωρο, από Δευτέρα πρωί έως Παρασκευή βράδυ (Central European Time CET). Για τα μέλη μας με ενεργή συνδρομή, παρέχουμε επίσης υποστήριξη τα σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Το OPA.gr δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη. (Μην εμπιστεύεστε αριθμούς τηλεφώνου που βρίσκετε στο διαδίκτυο. Αυτές είναι πιθανές απάτες.) Γιατί; Η τηλεφωνική υποστήριξη απαιτεί σημαντικά έξοδα προσωπικού και δεν είναι πολύ αποτελεσματική για τον τύπο τεχνικής υποστήριξης που προσφέρουμε, η οποία συνήθως περιλαμβάνει την ανταλλαγή συνδέσμων (URL) και συχνά περιλαμβάνει διαδικασίες με ενσωματωμένους χρόνους αναμονής. Η εστίαση στην υποστήριξη email μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε αποτελεσματικά τα μέλη μας, διατηρώντας παράλληλα το κόστος των υπηρεσιών μας χαμηλό για εσάς.