Δωρεάν εγγραφή στο OPA.gr

Δωρεάν εγγραφή στο OPA.gr

Tο ρεπερτόριο του OPA.gr δεν είναι μόνο μεγάλο, αυστηρά επιλεγμένο και πλήρως ενημερωμένο, αλλά κυρίως είναι απόλυτα νόμιμο.

Για το λόγο η ψηφιακή μας πλατφόρμα διατίθεται δωρεάν σε όλους τους επαγγελματίες για ελεύθερη δοκιμαστική χρήση!

Όλοι οι επαγγελματίες που επιθυμούν να παίζουν δημόσια νόμιμη μουσική μπορούν να προχωρήσουν σε ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ στο OPA.gr και να δοκιμάσουν όποιο είδος μουσικής επιθυμούν χωρίς καμία απολύτως χρέωση ή δέσμευση και δίχως τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Το κυριότερο είναι ότι με τη μουσική του OPA.gr δεν θα χρωστάτε αμοιβές στους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων, που τον τελευταίο καιρό άρχισαν να εντείνουν τις προσπάθειες είσπραξης και να ζητούν υπέρογκα ποσά.

Θυμίζουμε, ότι εκτός από το ιδιωτικό μας ρεπερτόριο, αλλά και τις συνεργασίες μας με δημιουργούς και καλλιτέχνες από όλο τον πλανήτη, το OPA.gr λειτουργεί υπό την επίβλεψη Πανευρωπαϊκού Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων Μουσικής.

Η δυναμική και η νομιμότητά μας αναγνωρίζονται από τις επίσημες αρχές και από τους ανταγωνιστές μας, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό. Η αξία μας επιβεβαιώνεται καθημερινά από την αθρόα ζήτηση για συνεργασία από ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό εμπορικών καταστημάτων, αλλά και αλυσίδων εστίασης και ξενοδοχείων στην Ελλάδα και την Κύπρο.