Μουσική για επιχειρήσεις χωρίς ΕΔΕM, ΕΥΕΔ, ΑΕΠΙ, Αυτοδιαχείριση και GEA

Μουσική για επιχειρήσεις με άδεια δημόσιας εκτέλεσης και αποκλειστικό ρεπερτόριο

Το OPA.gr είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα πολυμέσων, που έχει σχεδιαστεί κυρίως για επιχειρηματική χρήση, και στόχο έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ήχου, με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Ακόμη κι αν ακούτε ραδιόφωνο στην εργασία σας, είτε με το συμβατικό τρόπο, είτε μέσω διαδικτύου, είτε ο σταθμός είναι ελληνικός ή ξένος, είτε απλά βλέπετε βίντεο στο Youtube, η μουσική που αναπαράγετε έχει πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα, τα οποία θα πρέπει να πληρώσετε. Όταν η μουσική παίζεται δημόσια, τότε ο επαγγελματίας που τη χρησιμοποιεί, ακόμη κι αν δεν βγάζει χρήματα από τη μουσική αυτή, οφείλει να πληρώσει.

Κατά συνέπεια, με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες, μια επιχείρηση για να είναι νόμιμη θα πρέπει να πληρώνει όλες τις εταιρείες διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων. Αν δεν πληρώσετε έστω τη μία από αυτές, κινδυνεύετε να βρεθείτε υπόδικος με κατηγορίες για ποινικά αδικήματα και αντιμέτωπος με υψηλά πρόστιμα.

Αν το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ευχάριστη μουσική στο υπόβαθρο για να συνοδεύει τους επισκέπτες και πελάτες σας, κατά την παραμονή τους στην επιχείρησή σας, η λύση που σας ταιριάζει είναι το OPA.gr.

Στην περίπτωση του OPA.gr, η υπηρεσία προσφέρει πάνω από 100 έτοιμες, μουσικές ροές (streams), με κατηγοριοποιημένη, ποιοτική μουσική, ώστε να επιλέξετε το είδος της μουσικής που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Το OPA.gr δίνει έμφαση στους νέους καλλιτέχνες και στους δημιουργούς που έχουν επιλέξει να μην χρεώνουν την επαγγελματική χρήση των έργων τους.

Αν λοιπόν στην επιχείρησή σας έχετε ήδη σύνδεση στο ίντερνετ, εκμεταλλευτείτε την και λύστε ένα πάγιο πρόβλημα, με την πλήρη νομιμοποίηση σας στον τομέα της δημόσιας αναπαραγωγής μουσικής.